Infoskriv Aspirantreff

Til alle deltakende korps som har musikanter med på Aspirantseminaret!

For det 7. året på rad, så arrangeres det aspirantseminar i tilknytning til Vårspretten. Ravnanger Brass (tidligere Felleskorpset Askøy) er teknisk arrangør, mens Askøy Brassband har det musikalske ansvaret og er instruktører.

Aspirantseminaret støttes av Askøy Sang- og Musikksamskipnad (ASM).

104 aspiranter er påmeldt i år. Vi har fremdeles plass til flere aspiranter. Hvis du har en aspirant som har lyst til å være med, så ta kontakt oss på mail adresse:

v-spretten@felleskorpset.no

Viktig endring! Vårspretten konkurransen og aspirantseminaret på Kleppestø, Askøy, et annet sted enn det normalt pleier å være. Viktig at denne infoen blir videreformidlet til alle deltakende musikanter og foresatte!

Kart og adresse

Askøy Videregående Skole – Aspirantseminaret

Finn frem til Askøy Videregående Skole ved hjelp av Google maps

Adresse til Askøy Forum: Søre Myrane 13, 5300 Kleppestø

 

Askøyhallen – Konkurranse og Festkonsert

Finn frem til Askøyhallen ved hjelp av Google maps

Adresse til Askøyhallen: Søre Myrane 12, Kleppestø

 

Kleppestø Ungdomsskole - Sekretariat, Utpakkingsrom, Oppvarmingsrom, kafeteria

Finn frem til Kleppestø Ungdomsskole ved hjelp av Google maps

Adresse til Kleppestø Ungdomsskole: Søre Myrane 2, 5300 Kleppestø

Litt om selve dagen - Aspirantseminaret:

PS! Alle deltakende korps som har aspiranter med på aspiranttreffet , må ha  1-2 voksne ledere med seg hele dagen, dette gjelder også under selve generalprøven og festkonserten!

Aspirantseminaret starter kl 12:00.

Vi anbefaler at aspirantene møter seinest 15 minutter før, kl 11:45, slik at dere har tid nok til å gjøre nødvendig registrering, få utdelt billettbånd /deltakerbånd osv.

Aspirantene møter direkte i Askøy Videregående Skole, Kleppestø.

En korpsrepresentant melder korpset/aspirantene sin ankomst til Vårspretten representantene i Askøy Videregående Skole. De vil få informasjon om selve dagen og billettbånd til aspirantene.

Selve registreringen av aspirantene gjøres også̊ i Askøy Videregående Skole. En representant fra Ravnanger Brass, vil ta seg av registreringen. Vi foretrekker at registreringen gjøres korps vis for enklere registrering.

Program – Aspirantseminaret:

11:45               Oppmøte/registrering Askøy Videregående Skole

 

12:00- 16:00    Aspiranttreff i Askøy Forum med instruktører fra Askøy Brass Band. Medalje til alle som har deltatt

 

18:00               Generalprøve i Askøyhallen, rett ved siden av Askøy videregående Skole, det er ca. 1 minutt å gå. Alle aspirantene skal øve med                          Askøy Brass Band.

19:00               Alle aspirantene skal spille under Festkonserten med premieutdeling i sammen med Askøy Brass Band

 

Mat og drikke:

Det vil under seminaret bli innlagt pauser. Det vil bli servert forfriskninger (fiskeburger, drikke og frukt), men det kan være lurt å ha med matpakke.

Kafeteria:

Åpen kafe på Kleppestø Ungdomsskole hele dagen. Her er det mulighet for å kjøpe seg mat (Sushi, Fiskeburger, wraps, påsmurte rundstykker, bagetter, hotdog, pizza, boller, kaker, brus, kaffe, te, etc.).

Mange korps spiller også konkurranse denne dagen. Det er selvfølgelig mulig å gå å høre på korpsene på konkurransen. Det forventes ro i konkurranselokalet og av erfaring vet vi at de minste barna kan bli litt urolig. Vi anmoder derfor de voksne om å være spesielt oppmerksom på dette.

Da ønsker vi alle en fin dag, håper at dere får det kjempekjekt!!!!!!